Overslaan naar content

Business Development Consultant l Sellsior Mechelen

Op locatie
 • Mechelen, Vlaams Gewest, België
Werken bij Sellsior

Functieomschrijving

Ben jij de ambitieuze Young Potential die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het spotten van opportuniteiten? Ben je op zoek naar een uitdagend carrièrepad binnen sales in IT?


Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken!


WAT DOEN WE?

Sellsior helpt IT-bedrijven en commercieel talent groeien en ontwikkelen! Wij nemen de commerciële afdeling van een IT-bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als business development consultant ben jij het talent voor de toekomst die hierin een belangrijke schakel vormt. Je zal worden ingezet in de rol van business developer om hierna de volgende stap in je carrière te zetten als account manager bij innovatieve IT-bedrijven.

Jouw doel: Nieuwe business genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties en het beheren en uitbouwen van een solide pipeline. Al onze activiteiten situeren zich in de B2B context.

WERKEN BIJ SELLSIOR

Als Business Development Consultant heb je een contract van onbepaalde duur, en word je op projectbasis tewerkgesteld bij één van onze klanten. Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende commerciële functies binnen de IT-secor. Je hebt hierbij de zekerheid en voordelen van 1 vaste werkgever, die je coacht , begeleidt en klaarstoomt voor de volgende stap binnen jouw commerciële carrière binnen IT. Is je project ten einde, dan staat er een nieuw, uitdagend project op jou te wachten bij een ander interessant IT-bedrijf. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

Daarnaast:

 • Ga je op zoek naar nieuwe business opportuniteiten. Dankzij actieve prospectie zorg jij rechtstreeks voor de groei van jouw klant! Denk hierbij aan gericht prospecteren door cold calling en outbound campagnes.
 • Zet je leads om naar een plek aan de tafel door de juiste aangeleerde sales technieken toe te passen aan de telefoon!
 • Zet je leads om naar opportuniteiten door jouw doorgedreven opvolging en overtuigingskracht!


WAT BIEDEN WE JOU?


Wil je groeien?
Perfect, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je start met een intensieve salestraining. In je eerste 6 maanden word je opgeleid tot een echte Business Developer die zowel inhoudelijk (technische kennis IT) als commercieel klaar is om de volgende stap te zetten in je professionele carrière.

Je zal alles leren over prospecteren, commerciële structuren en processen, deals closen en partnerships opbouwen. ‘On the job’ zorgen we voor een individuele salescoaching en -begeleiding op maat van jouw project. Regelmatige commerciële en technische opleidingen zorgen dat je steeds jouw skillset uitbreidt!

Je komt terecht in een fantastisch team!

Onze mensen maken het verschil! Stuk voor stuk zijn het ambitieuze salestalenten met een ‘growth mindset’. Hier geen ellebogenwerk, maar een gezonde competitiegeest, met z'n allen naar één doel! We zullen je niet alleen challengen om mooie resultaten neer te zetten, maar ook tijdens onze momenten van ontspanning maken we graag het competitiebeest in jou los met een wedstrijdje kicker of pool tijdens de middag of op onze wekelijkse vrijdagborrel.


Een mooi salarispakket met extralegale voordelen zoals:

 • Een vaste verloning, aangevuld met een aantrekkelijk bonuspakket (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, nettovergoeding, ...)
 • Een premium wagen, met tankkaart;
 • Een laptop en smartphone budget met gsmabonnement;
 • Daarnaast kan je genieten van 20 dagen verlof, 12 dagen ADV waardoor je maar liefst recht hebt op 32 dagen verlof.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Bachelor werk- en denkniveau, want wij kijken naar drive, niet alleen naar diploma's;
 • Een eerste ervaring binnen sales is een grote plus;
 • Kennis of een gepassioneerde interesse in IT is een onmiskenbaar voordeel;
 • Een vloeiende babbel met een perfecte beheersing van het Nederlands, sterke professionele kennis van het Frans en Engels;
 • Een representatieve uitstraling die indruk maakt;
 • Een rijbewijs B om jouw klantbezoeken te volbrengen

Als je een volgende carriérestap overweegt en op zoek bent naar groeimogelijkheden met een aantrekkelijk salarispakket, soliciteer dan zeker of contacteer ons op het nummer +32 498 52 86 67 of op lars.juliens@sellsior.be

of