Overslaan naar content

Business Development Manager | Cybersecurity

Remote
 • Niel, Vlaams Gewest, België
€ 4.500 - € 7.000 per maandWerken via Sellsior

Functieomschrijving

Wil jij de drijvende kracht zijn achter de groei en strategische ontwikkeling van onze opdrachtgever?
Ben je gepassioneerd door cybersecurity en sta je te popelen om de klanten te helpen bij het beveiligen van hun digitale wereld?

Als Business Development Manager krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het vinden van nieuwe klanten & partners, en het vormgeven van de Business Development, Sales en Marketing strategie. Je bent de architect achter het creëren van een onuitwisbare indruk van onze opdrachtgever bij de klanten wanneer ze aan cybersecurity denken.

Het bedrijf

Bij onze opdrachtgever streven zij ernaar om een professioneel alternatief te vormen voor de high-end consultancy bedrijven.
Hun voornaamste focus ligt op het benaderen van informatiebeveiliging met een pragmatische aanpak.
Onze opdrachtgever beoordeelt en verstrekt informatiebeveiligingsbeleid, -processen, - risico's en -controlemaatregelen binnen organisaties.
Hun unieke meerwaarde gaat verder dan enkel het verstrekken van advies: ze bieden tevens praktische ondersteuning bij de implementatie.
Het is de intentie om op lange termijn een vertrouwde partner te zijn, een "trusted advisor" voor hun gewaardeerde klanten.


De positie

In deze rol neem je een proactieve benadering aan bij het uitbreiden van het klantennetwerk en het aangaan van nieuwe partnerschappen. Samen met het team werk je aan het definiëren van de koers voor Business Development, Sales en Marketing strategie. Jouw doel is om onze opdrachtgever te positioneren als de voorkeurspartner voor klanten wanneer ze aan cybersecurity denken. Je speelt een cruciale rol bij het verzekeren dat de consultants betrokken worden bij boeiende en uitdagende projecten die aansluiten bij hun expertise.

Een belangrijk aspect van deze functie is het vermogen om de behoeften van de klanten te begrijpen en deze te vertalen naar passende aanbiedingen en oplossingen. Daarnaast bouw en onderhoud je duurzame relaties met een gevarieerd klantenbestand.

Met veel verantwoordelijkheid in deze rol, stuur je tevens een Account Manager aan. Je schrikt niet terug voor het nemen van initiatief en toont leiderschap in het realiseren van de zakelijke doelstellingen.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

Het ideale profiel voor deze vacature omvat iemand die gedreven en enthousiast is, altijd klaar om uitdagingen aan te pakken met een positieve instelling. Een vlotte beheersing van zowel het Nederlands & Engels, een kennis van het Frans wordt als een waardevolle aanvulling beschouwd. Je bent in staat om effectief te communiceren en bent een uitstekende teamspeler, waardoor je naadloos kunt samenwerken met collega's en klanten.

Daarnaast breng je aanzienlijke ervaring in IT met je mee, waardoor je een goed begrip hebt van IT-behoeften en -processen. Je bent in staat om de complexe vereisten van IT-managers te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen. Het hebben van kennis op het gebied van cybersecurity wordt als een waardevolle plus gezien, omdat dit onze core business betreft en je in staat zal stellen om direct waarde toe te voegen aan de activiteiten.


Ben jij klaar om je stempel te drukken op de cybersecurity-industrie en samen met onze opdrachtgever te groeien?
Solliciteer nu en maak deel uit van een ambiteus team dat de digitale wereld veiliger maakt!


Het aanbod

 • Vast contract van onbepaalde duur.
 • Aantrekkelijk salaris, netto onkostenvergoeding en bonussysteem op basis van meetbare doelen.
 • Aantrekkelijke groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.
 • A brand new laptop.
 • Smartphone + abonnement.
 • Bedrijfswagen & tankkaart, ook in je privé te gebruiken.
 • 32 vakantiedagen.
 • Ideale work/life balance, een no-nosense cultuur waarin collegialiteit centraal staat en waar je kunt rekenen op je team.
 • Je maakt deel uit van een dynamische en snelgroeiende werkomgeving waar jouw bijdrage het verschil maakt.
 • Flexibele balans tussen thuiwerken en werken van op het kantoor.

of