Overslaan naar content

Business Development Product Sales | Software- en consultancybedrijf | Wetteren

Remote
  • Wetteren, Vlaams Gewest, België
Werken via Sellsior

Functieomschrijving

Stel je voor: jouw nieuwe avontuur begint bij onze inspirerende opdrachtgever.
Als doorgewinterde software- integrator zijn ze gepassioneerd door digitale handtekeningen en cutting-edge singning-oplossingen. 
Onze opdrachtgever is de drijvende kracht achter identity en authenticatie (ja, zelfs eID en itsme), en ze tillen loyaliteitssystemen en hypermoderne smartcardtechnologie naar een hoger niveau.
Samen creëren ze niet alleen ultiem gemak voor hun partners, maar dompelen hen ook onder in een zee van innovatie en technologische oplossingen.

Ben jij er klaar voor om jouw stempel te drukken op de toekomst van onze opdrachtgever als Business Development Product Sales? 
Solliciteer en laat ons samen het pad van innovatie bewandelen.

HET BEDRIJF

Bij onze opdrachtgever staat het volgende centraal: hun passie is om klanten op weg te helpen door essentiële expertise, producten en software aan te reiken voor het naadloos inbedden van de digitale wereld van je identiteit en vertrouwensdiensten binnen hun onderneming.
Via oplossingen die vertrouwen, identiteit en maatwerkontwikkeling omvatten, kunnen hun klanten hun digitale transactie grenzeloos stroomlijnen en hun bedrijf een volledige transformatie laten ondergaan. 
Wat onze opdrachtgever onderscheidt, is hun ongeëvenaarde vaardigheid om oplossingen vlekkeloos te laten samensmelten met de systemen van hun klanten en zo waarde toe te voegen aan bestaande software en hardware.

Het resultaat? Een ongekende veilige digitale gebruikservaring die de verwachtingen overstijgt.

DE POSITIE

Jouw rol omvat het strategisch uitbreiden van ons klantbestand door actieve prospectie en het bevorderen van sterke klantrelaties.

Met een onstuitbare drive voor succes, ben je een ambassadeur van onze bedrijfswaarden terwijl je nieuwe zakelijke kansen nastreeft. Je hebt niet alleen een diepgaande interesse in softwaretoepassingen, maar ook de vaardigheid om deze interesse om te zetten in tastbare resultaten.

Het creëren van doordachte businessplannen voor de verkoop van specifieke producten is jouw expertise. Je bent in staat om klanten op maat gesneden advies te geven en hen te overtuigen van de unieke voordelen die wij te bieden hebben.

Je gedijt in menselijke interacties en het opbouwen van langdurige relaties zit in jouw DNA. Door middel van zorgvuldig onderhoud van contacten weet je prospecten om te zetten in boeiende zakelijke mogelijkheden.

Nauwkeurigheid is jouw handelsmerk, vooral als het gaat om het bijhouden van prospectiegegevens. Deze gegevens vormen de ruggengraat van ons groeitraject.

Je rapporteert op regelmatige basis aan de CEO, waarbij je inzichten en voortgang deelt die cruciaal zijn voor onze succesvolle koers.

Kortom, jij bent de drijvende kracht achter onze expansie, waarbij je niet alleen zakelijk inzicht en toewijding toont, maar ook het vermogen om onze visie te belichamen en te verspreiden. 

HET AANBOD
✍️ 
Vast contract van onbepaalde duur.
💰 Aantrekkelijk salaris.
💰 Netto onkostenvergoeding van 125 euro per maand.

💰 Thuiswerkvergoeding van 75 euro per maand.
💸 Aantrekkelijke groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.
💻 Laptop.
📲 Smartphone + abonnement.
🚌 Bedrijfswagen & tankkaart, ook in je privé te gebruiken.
🏖️ 20 dagen vakantie, 12 ADV-dagen, 3 extra dagen verlof per jaar.
🎡 Ideale work/life balance, een no-nosense cultuur waarin collegialiteit centraal staat en waar je kunt rekenen op je team.
👭 Je maakt deel uit van een dynamische en snelgroeiende werkomgeving waar jouw bijdrage het verschil maakt.
🏡 Flexibele balans tussen thuiswerken en werken van op het kantoor.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Je communiceert moeiteloos in het Nederlands en Engels, en het beheersen van Frans geeft je een extra streepje voor.
Je hebt een Bachelor- of Master op zak, of relevant door bewezen ervaring in sales.
Met een uitgesproken commercieel instinct ben jij degene die nieuwe zakelijke kansen weet binnen te spelen en hierbij pure energie vindt.
Ben jij...
Zowel een onafhankelijke professional als een teamspeler, in staat om het beste uit beide werelden te halen?
Een toegewijde kracht die klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, met oog voor zelfs de kleinste details?
Geboren met een verkoopgerichte mindset, altijd op zoek naar nieuwe manieren om te overtuigen? 
Een dynamische persoonlijkheid die bruisend van initiatief de status quo uitdaagt?
Een onverzadigbare leerling, in staat om snel in te duiken in nieuwe domeinen en kennis op te nemen als een spons?

Als je jezelf hierin herkent, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Jouw unieke vaardigheden en persoonlijkheid zullen onze groei stimuleren en ons team verrijken.

of