Skip to content

Sales Representative | Marktleider in Telematica | Diegem

Diegem, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, BelgiëWerken via Sellsior

Functieomschrijving

Bij onze opdrachtgever krijg je volledige autonomie over je deals, van het eerste contact tot het zetten van de handtekening.

Klinkt het als jouw ideale uitdaging?

Droom je ervan om deel uit te maken van een toonaangevende speler in telematica, die de toekomst vormgeeft? Onze opdrachtgever breidt hun sales team uit en zoekt een gedreven Sales Representative. In deze rol ben jij degene die de markt verkent en waarde creëert door onze opdrachtgevers diensten te introduceren aan nieuwe klanten.

HET BEDRIJF
Onze opdrachtgever is een toonaangevend telematicabedrijf in Europa, met meer dan 500.000 getraceerde eenheden wereldwijd. Ze bieden oplossingen voor kilometerregistratie, werktuigtracking en apparatuur controle. Sinds 2020 hebben ze hun diensten uitgebreid naar nieuwe sectoren zoals verzekeringen en leasing, en zijn ze de voorkeursleverancier van mobiliteitsdata voor de B2B-industrie op grote schaal. Deze oplossingen helpen bedrijven om slimmer en duurzamer te opereren, terwijl ze voldoen aan de wetgeving en hun winstgevendheid vergroten.

Bij onze opdrachtgever, met meer dan 350 medewerkers in acht landen, hechten ze veel waarde aan tevredenheid, zowel van hun werknemers als klanten. Hun hoofdkantoor en Tech Centre bevinden zich in Larvik, Noorwegen. Hun kernwaarden: enthousiast, klantgericht, innovatief en duurzaam. Dit vormt de basis van hun dagelijks werk en ze streven ernaar om deze waarden elke dag, de hele dag door, te belichamen.

DE POSITIE
Als Sales Representative ben je verantwoordelijk voor actieve prospectie, het succesvol vastleggen en beheren van afspraken, en het leveren van op maat gemaakte oplossingen op basis van hun hoogwaardige diensten om nieuwe klanten te overtuigen. Je speelt een cruciale rol in het beheren en ontwikkelen van je eigen sales pipeline, en je zorgt ervoor dat je forecast planning in lijn is met hun maandelijkse en jaarlijkse doelstellingen. Bovendien ben je gedisciplineerd in het gebruik van hun geavanceerde CRM-systeem en trainingshulpmiddelen om je vaardigheden te versterken en te groeien in je rol.

HET AANBOD
Bij onze opdrachtgever ervaar je een groeiende en dynamische werkomgeving, waarin je kunt samenwerken met betrokken en gedreven collega's. Geen twee dagen zijn hetzelfde, want ze bieden een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid. Deze rol zal je continu uitdagen en je de kans geven om voortdurend te groeien in je professionele ontwikkeling. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, een aantrekkelijke commissiestructuur en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien zijn de werkplekken niet alleen comfortabel, maar ook ontworpen om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren, waardoor dit de ideale plek is om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Vereisten

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
We zoeken een kandidaat met minimaal 3 jaar bewezen ervaring in new business sales en een sterk zakelijk inzicht in de B2B-sector. Het is essentieel dat je uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden hebt in zowel Nederlands als Frans, en dat je comfortabel kunt communiceren in het Engels, aangezien dit de voertaal is.

Koude prospectie schrikt je niet af, en je bent in staat om te gedijen in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je hebt de vaardigheid om effectief te communiceren op verschillende niveaus en in diverse sectoren, en je identificeert jezelf met hun kernwaarden, namelijk "enthousiast", "innovatief" en "duurzaam".

Daarnaast worden volgende punten beschouwd als pluspunten: kennis van B2B IT, ervaring in SaaS en telematica, en bekendheid met IoT en directe verkoop, evenals sectorgerichte kennis.

Als jij de gedreven professional bent die klaar is voor deze boeiende uitdaging en graag wilt bijdragen aan het succes van onze opdrachtgever, nodigen we je graag uit om te solliciteren en te bouwen aan een veelbelovende toekomst.

of